Skip to content

Klantportaal

Online portaal & TaxysApp
Hier vind u realtime informatie over de route van uw kind(eren). Ook is het mogelijk om via dit portaal uw mutaties of een eventuele klacht door te geven. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u via bovenstaande knop “inloggen ouder/verzorgers/clienten” toegang krijgen tot de website.
Gebruikersnaam: is uw emailadres dat u bij ons heeft doorgegeven.
Wachtwoord: krijgt u automatisch nadat u op wachtwoord vergeten hebt geklikt (u kunt het daarna naar wens zelf instellen)

LET OP! Uw emailadres moet bij onze centrale bekend zijn. Indien dat niet zo is, dient u hierover contact met ons op te nemen.

Functionaliteiten onlineportaal en TaxsysApp:

  • Realtime inzage in de ritplanning van uw kind en actuele locatie van het voertuig.
  • 24/7 Doorgeven van mutaties (vrij/ziekte registratie).
  • Klacht indienen

Belangrijke info c.q. Handicaps.

Het belangrijk dat specifieke problemen c.q. handicaps die voor een veilig vervoer van uw en andere kinderen van belang zijn aan ons worden doorgegeven. Wij zullen dit met onze chauffeurs bespreken.

Wijzigingen en Calamiteiten.

Bergerhof Taxi zal u informeren wanneer er iets wijzigt met betrekking tot het vervoer, dit gebeurt ook bij een eventuele calamiteit. Wanneer een route ernstige vertraging oploopt zult u hierover worden geïnformeerd. Is uw kind niet of niet tijdig opgehaald, neem dan direct contact op met Bergerhof Taxi. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een oplossing. U kunt in het onlineportaal en op de TaxysApp zien waar het voertuig met uw kind zich bevind. De namen en locaties van de overige passagiers zijn afgeschermd.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.