Skip to content

Bergerhof rolstoelvervoer touringcar

Al onze touringcars zijn uitgerust met een knielsysteem zodat de hoge instap naar een lager niveau kan worden gebracht, dit om de passagiers makkelijker te kunnen laten instappen. Natuurlijk kan er ook gebruik gemaakt worden van de hydraulische rolstoellift of van een speciaal hiervoor ontworpen inlegtrap. Deze trap plaatsen we gemakkelijk over de bestaande trap. Deze trap heeft meer treden op een langere afstand, dus is veel minder stijl en heeft 2 leuningen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in plaats van de grote touringcars kleinere rolstoelbussen in te zetten. Kortom Bergerhof Tours maakt het mogelijk voor rolstoelgebonden mensen en mensen die moeilijk ter been zijn, net als anderen gewoon mee kunnen reizen naar alle mogelijke bestemmingen. Onze ervaren chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar.

Rolstoelvervoer

Een specialiteit bij Bergerhof Tours is rolstoelvervoer en vervoer van mindervalide mensen. Hiervoor hebben wij een speciale rolstoeltouringcar. Deze is voorzien van een hydraulische rolstoellift waarmee rolstoelen en mensen die moeilijk ter been zijn of geen trap kunnen lopen, gemakkelijk in en uit de bus komen. Deze rolstoeltouringcar biedt plaats aan maximaal 10 rolstoelen of 59 personen. De touringcar is geheel gelijkvloers en dus ook voorzien van een gelijkvloers toilet.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.