Skip to content

Leerlingenvervoer

Dagelijks verzorgen wij voor verschillende gemeenten in de regio het leerlingenvervoer naar onderwijsinstellingen in heel Nederland. Wij beschikking hiervoor over een zeer professionele regiecentrale die vervolgens onze uiterst moderne en zelfs duurzame voertuigen aanstuurt.

Al onze voertuigen zijn voorzien van een dataterminal die in direct verbinding staat met onze regiecentrale. Zo kunnen onze centralisten mutaties snel naar de gewenste voertuigen sturen en beschikken we over de actuele gps-locaties en de gereden route. Ouder/verzorgers kunnen doormiddels van hun login gegevens ook zien waar een voertuig met hun kind zich op het moment bevindt. Onder de knop klantportaal vindt u hierover meer informatie.

Onze gekwalificeerde chauffeurs zijn betrokken en servicegericht. Voor een vertrouwd gezicht wordt er zoveel mogelijk gewerkt met een vaste chauffeur op een vaste route.

Ziek– en herstelmeldingen.
Hoeft uw kind niet naar school gebracht te worden? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan Bergerhof Taxi. U krijgt inloggegevens voor het ouderportaal waarmee u via internet of de App uw kind kunt aan– en afmelden. Afmelden kan ook telefonisch tel:. 0492-662260 of per e-mail leerlingenvervoer@bergerhof.nl. Wanneer een leerling op school ziek wordt en eerder naar huis moet neemt de school contact met u op. U haalt uw kind dan zelf op. Geef dit ook aan Bergerhof Taxi door dat uw kind niet meer opgehaald hoeft te worden. Mocht het voorkomen dat onze chauffeur voor niets bij u langs rijdt, dan komt chauffeur tot nader order niet meer. Wilt u toch vervoer? Neem dan contact op met Bergerhof Taxi.

Online portaal WinTax-App.
Hier vind u informatie over de route van uw kind(eren). Ook is het mogelijk om via dit portaal uw mutaties of een eventuele klacht door te geven. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u via onderstaande knop “klantportaal” toegang krijgen tot de website. U vraagt uw wachtwoord op door uw email adres in te voeren en vervolgens te klikken op ‘wachtwoord vergeten’, daarna logt u in met uw wachtwoord en e-mailadres. LET OP! Uw emailadres moet bij onze centrale bekend zijn. Indien dat niet zo is dient u hierover contact met ons op te nemen.Indien u over een smartphone beschikt kunnen wij het nu nog makkelijker maken door het gebruik van een speciale App. Meer informatie hierover is te vinden op het online portaal.

Functionaliteiten onlineportaal en WinTax-App:

  • Inzage in de ritplanning van uw kind en actuele locatie van het voertuig
  • Doorgeven van mutaties (vrij/ziekte registratie)
  • Contactgegevens: direct bellen met 1 druk op de knop

Belangrijke info c.q. Handicaps.
Het belangrijk dat specifieke problemen c.q. handicaps die voor een veilig vervoer van uw en andere kinderen van belang zijn aan ons worden doorgegeven. Wij zullen dit met onze chauffeurs bespreken.

Wijzigingen en Calamiteiten.
Bergerhof Taxi zal u informeren wanneer er iets wijzigt met betrekking tot het vervoer, dit gebeurt ook bij een eventuele calamiteit. Wanneer een route ernstige vertraging oploopt zult u hierover worden geïnformeerd via een SMS bericht. Is uw kind niet of niet tijdig opgehaald, neem dan direct contact op met Bergerhof Taxi. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een oplossing. U kunt in het onlineportaal en op de App zien waar het voertuig met uw kind zich bevind. De namen en locaties van de overige passagiers zijn afgeschermd.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.