Skip to content

Bergerhof Taxikeurmerk

Het Taxi Keurmerk, oftewel het TX-Keurmerk is voor Bergerhof Taxi Tours B.V. een middel om zich te onderscheiden in de taxibranche. Daarnaast is het een handvat voor zowel consumenten als opdrachtgevers om een bewuste keuze te kunnen maken voor kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Sinds enige tijd is het voor de consument mogelijk om onderscheid tussen taxi’s te maken. U kunt in één oogopslag zien dat het goed zit met de taxi. De blauwe TX-Stickers aan de buitenkant van de taxi vertellen u dat kwaliteit voorop staat. U kunt een schone taxi verwachten, met een sociaal vaardig en goed opgeleide chauffeur.

U zult vervoerd worden op een wijze zoals u verwacht.
Het TX-keurmerk is een uiterlijk kenmerk van de kwaliteit die bij TX-Keur bedrijven aanwezig is. Het eisenpakket voor het keurmerk richt zich op veiligheidsaspecten, betrouwbaar en kundigheid.

Als consument bent u in Nederland nooit verplicht de eerste taxi in de rij te pakken. U kunt altijd in de taxi van uw eigen voorkeur stappen. Dit geeft u ook de mogelijkheid om een TX-Keurmerk taxi te nemen.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.