Skip to content

Bergerhof Touringcarbedrijf

Bergerhof Tours is al jarenlang gespecialiseerd in groepsvervoer door heel Europa en ver daarbuiten. In alle windstreken kom je touringcars van Bergerhof Tours tegen!

Door ons brede jong en goed onderhouden wagenpark, hebben we voor elke reis een gepaste touringcar, te denken aan een standaard touringcars, luxe reistouringcars, VIP-touringcars, rolstoeltouringcars of dubbeldekkers. Voorzien van de nieuwste EURO-normen zodat we ook in het centrum (low emission zone) van steden zoals Londen en Berlijn kunnen rijden. Bergerhof Tours werkt uitsluitend met ervaren gediplomeerde chauffeurs, die met veel enthousiasme dagelijks, tot voor u onderweg zijn..

Of u nu een meerdaagse reis naar Rusland wilt of gewoon een dagtocht in eigen land, Bergerhof Tours regelt het voor u tot in de puntjes. Door heel Europa en ver daarbuiten rijden onze touringcars u naar uw bestemming. Ook aan boord van onze touringcars proberen we het u zo comfortabel mogelijk te maken met o.a. bar met warme en gekoelde dranken, DVD, airconditioning, een toilet, telefoon en op aanvraag tafels.

1 touringcar = 30 auto's

Kijk ook in de rubriek rolstoelvervoer, voor vervoer van rolstoelen en mindervalide personen.
Deze website is ook te bezoeken via www.touringcarhelmond.nl (touringcar Helmond) of www.touringcareindhoven.nl (touringcar Eindhoven).
Op al onze diensten zijn de Algemene vervoers- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer, gedeponeerd onder de laatste versie ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ‘s Gravenhage van toepassing.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.