Skip to content

Bergerhof Touringcars

sktb
Met vertrouwen de weg op

Een uitstapje moet zorgeloos zijn. U wilt ontspannen genieten, wat u ook gaat doen: met vakantie, gewoon een dagje uit of naar een bijzondere gelegenheid. Ontspanning begint met goed en betrouwbaar vervoer per touringcar. Maak de juiste keuze: Kies voor een Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit keurmerk is speciaal voor u ontwikkeld. Of u nu zelf als passagier in de touringcar stapt, of als opdrachtgever vervoer zoekt voor een groep mensen die aan uw zorgen worden toevertrouwd. Met een Bergerhof Tours Keurmerk Touringcarbedrijf maakt u een verstandige keuze.

Een veilige keuze

Het touringcarvervoer komt in alle statistieken als meest veilige vervoersmiddel naar voren. Dit komt mede door de hoge eisen die de wet aan de touringcars en de touringcarbedrijven stelt. Bij de Keurmerk Touringcarbedrijven wordt door onafhankelijke instanties intensief gecontroleerd op de juiste naleving van deze wetgeving.

Wat betekend het keurmerk touringcarbedrijf?

Bergerhof Tours is niet zomaar erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf. De onderneming moet aan strenge voorwaarden voldoen. Het touringcarbedrijf wordt daar regelmatig op gecontroleerd door onafhankelijke controle-instellingen. Het touringcarbedrijf en de touringcars worden ook voortdurend gecontroleerd door overheidsinstanties, zoals de Inspectie Verkeer en Waterstaat I.V.W. en de Rijksdienst voor Wegverkeer. De resultaten hiervan wegen zeer zwaar bij het behalen en behouden van het Keurmerk.

Bij uw Keurmerkbedrijf Bergerhof Tours B.V. kunt u zeker zijn van het volgende:

  • De touringcar wordt goed onderhouden en voldoet aan hoge veiligheidseisen
  • Het comfort van de touringcar is van optimale kwaliteit volgens de afgesproken comfortclassificatie.
  • Uw touringcarchauffeur is een echte professional. Een keurmerkchauffeur heeft niet alleen de verplichte diploma’s op zak, maar beschikt vaak over aanvullende diploma’s die een nog betere vakman of vakvrouw van hem of haar maken.
  • Een keurmerkchauffeur begint uitgerust aan de reis en houdt zich strikt aan de rij- en rusttijden.
  • Iedere Keurmerkchauffeur moet elke vijf jaar een rijvaardigheidsanalyse afleggen bij de CCV-CBR, waarbij verkeersveilig en milieubewust rijden centraal staan
  • Onze touringcars zijn voorzien van veiligheidsgordels op alle zitplaatsen.
Uw rots in de branding

Een chauffeur van Bergerhof Tours is meer dan een bestuurder die u van A naar B rijdt. Uw chauffeur heet u welkom in de touringcar, geeft u een veiligheidsinstructie en is uw aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen. Uw chauffeur is een goede gastheer of gastvrouw, die u behulpzaam is waar het kan. Tijdens rondreizen en dagtochten is de chauffeur vaak ook uw reisleider, die veel weet over uw vakantiebestemming en uitstapjes. Kortom, een veelzijdige professional, die ervoor zorgt dat niet alleen u, maar ook uw bagage veilig aankomen.

Denk aan het milieu

Wie reist belast het milieu. De touringcar is volgens onafhankelijke deskundigen van alle gemotoriseerde vervoersmiddelen het meest milieubewust. Het vliegtuig bijvoorbeeld verbruikt voor dezelfde afstand tot vier keer zoveel energie per passagier als de touringcar. Een volle touringcar vervangt al snel 20 tot 25 personenwagens, dat scheelt heel wat files. De touringcars worden bij iedere apk-keuring op hun energieverbruik en uitstoot gecontroleerd. Kies dus ook voor het milieu door samen in de touringcar te stappen.

Check zelf!

De erkenning als Keurmerk Touringcarbedrijf wordt steeds maar voor 1 kalenderjaar verleend. U kunt zelf gemakkelijk controleren of Bergerhof Tours nog steeds erkend is. Een Keurmerk Touringcar hoort aan de buitenzijde voorzien te zijn van Keurmerkstickers van het lopende kalenderjaar.

LEKKER ONDERUIT….
Vindt u het ook zo prettig om ontspannen achterover te kunnen leunen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de medeweggebruikers, de route of de parkeergelegenheid? Met een Bergerhof Tours Keurmerk Touringcarbedrijf wordt u veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming gebracht. Wanneer u als opdrachtgever een touringcar gaat reserveren, kunt u zelf aangeven aan welke comforteisen de touringcar moet voldoen. Er zijn door de touringcarbranche vaste afspraken gemaakt over de comfortclassificatie van touringcars. In deze classificatie kunt u precies zien hoeveel beenruimte en andere comfortaspecten de verschillende classes bieden. De prijs van de touringcar hangt mede af van het gevraagde comfort.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.