Skip to content

Bergerhof schoolreizen

Jaarlijks verzorgt Bergerhof Tours B.V. Eerste Helmondse Autobusdienst voor vele scholen en instellingen het vervoer van schoolreizen en jeugdkampen in binnen -en buitenland. Wij zijn voor u dé aangewezen partner als het gaat om vervoer van rolstoelgebonden mensen. We beschikken over verschillende rolstoelvoertuigen, welke zelfs plaats kunnen bieden aan 18 rolstoelgebruikers inclusief begeleiding, kijkt u voor meer informatie onder ‘Rolstoelvervoer’.

Veiligheid en kwaliteit

Kies voor een veiligheid en kwaliteit kies voor een Keurmerk Touringcarbedrijf. Wij voeren het Keurmerk Touringcarbedrijf en het ISO 9002 certificaat. Bij uw Keurmerkbedrijf Bergerhof Tours BV kunt u zeker zijn van het volgende:

  • De vakbekwaamheid van de medewerkers moet zijn aangetoond. Door middel van de wettelijk verlangde papieren, de benodigde vakdiploma’s en de voor het keurmerk vereiste kwalificaties. Voor deze professionele gastvrouwen en gastheren staat klantvriendelijkheid voorop.
  •  De veiligheid en het comfort van het materieel moeten zijn aangetoond. Technische controles door de Rijksdienst voor het Wegverkeer zijn de waarborg dat alle touringcars van het erkende bedrijf deskundig en zorgvuldig zijn onderhouden. Investeren in veiligheid is een prioriteit. De touringcar is dan ook een kwaliteitsprodukt bij uitstek.
  • De rij- en rusttijden moeten overeenkomstig de wettelijke voorschriften worden nageleefd. Dat geldt uiteraard ook voor de overige wetgeving betreffende het vervoer van personen. De Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) ziet toe op een correcte naleving hiervan. De beschermingsregels van de chauffeurs garanderen de veiligheid van de touringcarpassagier.
  • De CAO voor het touringcarvervoer dient correct te worden nageleefd. De Stichting voor Informatie en Ordening van de bedrijfstak besloten busvervoer (STO) controleert dit. De naleving van sociale voorschriften is van directe invloed op het goed functioneren van de medewerkers.
  • Het erkende touringcarbedrijf is adequaat verzekerd voor het geval er onverhoopt iets mocht misgaan. De dekking van de verzekeringen omvat ondermeer de (boven) wettelijke aansprakelijkheden voor ‘vervoer’ en ‘reisorganisatie’.

Wij stellen jaarlijks, speciaal voor u, een folder samen met daarin de mogelijkheden van het vervoer en de verzorging van schoolreizen. Deze kunt u aanvragen door contact met ons op te nemen, de contactinformatie kunt u vinden onder ‘Contact’.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.