Skip to content

Rolstoelvervoer

Wat u kunt verwachten van rolstoelvervoer door Bergerhof Taxi Tours?

Bergerhof Taxi Tours BV is al jarenlang gespecialiseerd in het vervoer van personen in rolstoel en eventueel begeleiding. Wij beschikken over een ruim wagenpark met verschillende rolstoelvoertuigen van groot tot klein. Wij werken met verschillende goedgekeurde bevestigingssystemen. Rolstoelen worden doormiddel van een lift of een oprijplaat in de bus gezet. Personen die moeilijk ter been zijn en toch graag willen mee reizen, kunnen ook gebruik maken van de lift en kunnen op deze manier zonder trap zo de bus in lopen.

De kosten van rolstoelvervoer zijn gelijk aan de tarieven van de gewone Taxi. Dit geld voor vier personen incl. de rolstoel. Wilt u met meerdere personen reizen? Ook dit is geen probleem alleen rekenen we dan het normale bustarief. Ook voor groepen hebben wij een oplossing, namelijk een rolstoeltouringcar; de zogenaamde “rolstoelliner”, deze biedt plaats aan 18 rolstoelgebruikers. Meer informatie over deze touringcar kunt u vinden in de rubriek Touringcars.

Bent u opzoek naar rolstoelvervoer? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres!

Bergerhof rolstoelvervoer touringcar

Al onze touringcars zijn uitgerust met een knielsysteem zodat de hoge instap naar een lager niveau kan worden gebracht, dit om de passagiers makkelijker te kunnen laten instappen. Natuurlijk kan er ook gebruik gemaakt worden van de hydraulische rolstoellift of van een speciaal hiervoor ontworpen inlegtrap. Deze trap plaatsen we gemakkelijk over de bestaande trap. Deze trap heeft meer treden op een langere afstand, dus is veel minder stijl en heeft 2 leuningen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in plaats van de grote touringcars kleinere rolstoelbussen in te zetten. Kortom Bergerhof Tours maakt het mogelijk voor rolstoelgebonden mensen en mensen die moeilijk ter been zijn, net als anderen gewoon mee kunnen reizen naar alle mogelijke bestemmingen. Onze ervaren chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar.

Rolstoelvervoer

Een specialiteit bij Bergerhof Tours is rolstoelvervoer en vervoer van mindervalide mensen. Hiervoor hebben wij een speciale rolstoeltouringcar. Deze is voorzien van een hydraulische rolstoellift waarmee rolstoelen en mensen die moeilijk ter been zijn of geen trap kunnen lopen, gemakkelijk in en uit de bus komen. Deze rolstoeltouringcar biedt plaats aan maximaal 10 rolstoelen of 59 personen. De touringcar is geheel gelijkvloers en dus ook voorzien van een gelijkvloers toilet.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.