Skip to content

Kasteeltuinen Arcen

Welkom in het grootste en volgens velen mooiste bloemenpark van de Benelux. Op het eeuwenoude, 32 ha grote landgoed, met als middelpunt het monumentale kasteel, kunt u genieten van een wisselende, schitterende kleuren- en geurenpracht. Van april tot en met oktober is het kasteelpark dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park onderscheidt verschillende soorten tuinen. Rond het middaguur arriveren we in de omgeving van Venlo. Hier krijgt u eerst een prima koffietafel geserveerd.
Aansluitend bezoeken we de Kasteeltuinen in Arcen. U komt binnen over de slotgracht via het karakteristieke poortgebouw. Langs de oranjerie over een kleine stenen brug komt u bij het rosarium en vervolgens in het sparrenbos.

Bijna onopgemerkt loopt u de subtropische kas binnen. U bent nu in de Casa Verde, een kas met een oppervlakte van 3200 m2. De kasteeltuinen omvatten patiotuinen, een canyon, rotstuinen en nog veel meer. Aan het eind van de middag verwacht uw chauffeur u weer bij de touringcar. Het is tijd om te vertrekken naar ons dineradres.

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.