Skip to content

 • Meerdere Keurmerken
 • Uitgebreid & milieubewust wagenpark
 • Familie bedrijf sinds 1973
 • Voordelige tarieven
 • Vriendelijke & behulpzame chauffeurs
 • 50 Jaar ervaring
 • Offerte binnen een aantal uur
 • Meerdere Keurmerken
 • Uitgebreid & milieubewust wagenpark
 • Familie bedrijf sinds 1973
 • Voordelige tarieven
 • Vriendelijke & behulpzame chauffeurs
 • 50 Jaar ervaring
 • Offerte binnen een aantal uur
 • Meerdere Keurmerken
 • Uitgebreid & milieubewust wagenpark
 • Familie bedrijf sinds 1973
 • Voordelige tarieven
 • Vriendelijke & behulpzame chauffeurs
 • 50 Jaar ervaring
 • Offerte binnen een aantal uur

Touringcar Weert

Voor het huren van een touringcar in de buurt van Weert moet u bij Bergerhof zijn. In ons wagenpark hebben wij voor elke gelegenheid het ideale voertuig en onze touringcars verkeren allemaal in een uitstekende staat. Wilt u een luxe reis maken? Kies dan voor een VIP-touringcar. Verder zijn onze rolstoeltouringcars uitermate geschikt voor het vervoer van rolstoelen en mindervaliden. Wij voeren het Keurmerk Touringcarbedrijf en zijn ook ISO 9002 gecertificeerd. Als u Bergerhof inschakelt voor de huur van een touringcar in de regio Weert heeft u de garantie op kwaliteit.

Touringcar huren bij Bergerhof nabij Weert

Wilt u weten waarom u in de omgeving van Weert het beste een touringcar bij Bergerhof kunt huren? Onze enthousiaste en goed opgeleide chauffeurs zijn de eerste reden. Zij hebben ruime ervaring en verstand van zaken. Zodoende weet u zeker dat u altijd comfortabel en veilig van punt A naar punt B gebracht wordt. Onze gediplomeerde chauffeurs hebben de noodzakelijke EHBO-diploma’s en een CCVT/CCVT-plus certificaat. Daarnaast is Bergerhof een touringcarbedrijf dat naar ieder bestemming in Nederland, Europa en ver daarbuiten rijdt. Geef bij ons aan waar u naar toe moet en waarmee u vervoerd wilt worden en dan zorgen wij dat het in orde komt.

Miljoen passagiers

Ieder jaar vervoert Bergerhof nabij Weert bijna een miljoen passagiers in een touringcar of één van onze andere hoogwaardige vervoersmiddelen. Als u ook gebruik wilt maken van onze diensten vraagt u online een vrijblijvende offerte op. U kunt natuurlijk ook even bellen met onze medewerkers: +31(0) 492 66 22 60.

Ook interessant

Wat Bergerhof voor u kan betekenen

TOURINGCAR VERHUUR

Een touringcar huren voor uw bedrijf, vereniging, school of ander gezelschap? U bent bij Bergerhof aan het juiste adres. Vraag snel online een offerte aan voor uw touringcar vervoer.

ZIEKEN- EN ZORGVERVOER

Heeft u een machtiging voor Zittend Ziekenvervoer? Wij rijden voor alle zorgverzekeraars. Ons wagenpark beschikt over verschillende voertuigen met o.a. een hoge instap en of grote of kleine rolstoeltaxi’s.

TAXI CENTRALE

Bergerhof Taxi Tours B.V. is een grote onderneming met als streven u alle soorten personenvervoer over de weg te kunnen leveren. Of het nu gaat om één persoon, of een groep van 300 personen, wij leveren altijd vervoer op maat.

AIRPORT TAXI

Bergerhof Airport Transfer Service (ATS) brengt u en uw bagage naar ieder willekeurig vliegveld in heel Europa. Individueel vervoer en groepsvervoer. Wij beschikken over luxe Taxi’s en Taxibussen met extra bagageruimte.

LEERLINGEN VERVOER

Bergerhof Leerlingenvervoer verzorgt dagelijks in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg het Leerlingenvervoer van en naar school en werkt daarbij nauw samen met enkele onderaannemers uit de regio.

TAXI RECLAME

Snel naamsbekendheid crieeren of vergroten, een product of dienst promoten dan is Taxireclame de oplossing voor u! Zonder dat er dure reclamebureaus tussenkomen kunt u direct met Bergerhof zaken doen waardoor Taxireclame betaalbaar wordt!

Wat zeggen onze klanten

zonnebloem
Zonnebloem
Wij zijn uiterst tevreden over de service van Bergerhof Taxi, Tours en BMG Autoservice. Wij maken gebruik van taxivervoer voor onze klanten en besteden het onderhoud van ons eigen wagenpark uit aan BMG Autoservice een onderdeel van Bergerhof.
deco
Deco
Wij zijn uiterst tevreden over de service van Bergerhof Taxi, Tours en BMG Autoservice. Wij maken gebruik van taxivervoer voor onze klanten en besteden het onderhoud van ons eigen wagenpark uit aan BMG Autoservice een onderdeel van Bergerhof.
logo-pleincollege
Pleincollege Nuenen
Het indienen van een offerte gaat vrij eenvoudig via de webiste. Je krijgt dan binnen enkele dagen (meestal of dezelfde dag of de dag erna) al een prijsopgave van ze. Ook voor organisatorische vragen kun je ze mailen en krijg je snel een antwoord wat heel fijn werkt! De bussen zijn altijd netjes op tijd op de afgesproken plaats en de chauffeurs van Bergerhof zijn heel toegankelijk en denken met je mee. Wij zijn erg tevreden over het reizen met Bergerhof!
logo-vitalis
Vitalis
Onze bewoners kijken altijd uit naar iedere dagtocht. Er wordt aan alles gedacht. Alles met het oog op de minder valide en rolstoelgebonden bewoners.
vdl-bus-coach
VDL
Bergerhof Taxi verzorgt met een uitstekende service dagelijks zakelijk taxivervoer voor onze werknemers en klanten zowel nationaal als internationaal
logo-hs
HelmondSport
Sinds jaar en dag verzorgt Bergerhof Tours het vervoer van onze supporters. Zowel de planning en de chauffeurs zijn altijd flexibel en betrokken. Wij zijn daarom zeer te spreken over Bergerhof Tours.
heppie
Heppie
De vakantiekampen van Heppie maken voor het vervoer van de kinderen naar activiteiten gebruik van Bergerhof Tours. Chauffeurs van Bergerhof zijn altijd betrokken en behulpzaam.
stichting-vrienden-rksv
RKSV Nuenen
Al sinds vele jaren maakt de RKSV Nuenen gebruik van de diensten van Bergerhof. Als gevolg van de klasse, waarin zowel ons mannenvaandelteam als onze vrouwenselectie spelen, komen we bij uitwedstrijden door vrijwel heel Nederland. Ook bij activiteiten van onze sponsorstichting, waar wel eens een drankje in het spel kan zijn, doen we graag een beroep op onze huis-busvervoerder. Ze bieden busvervoer van 8 – 86 personen. Met absoluut concurrerende condities en een goede dienstverlening is BERGERHOF voor ons nog steeds een logische keus!
logo-geldrop-mierlo
Gemeente Geldrop/Mierlo
Bergerhof Taxi verzorgt dagelijks het leerlingenvervoer naar speciaal onderwijsinstellingen naar volle tevredenheid voor onze burgers. Zij zijn altijd begripvol en persoonlijk betrokken.
logo-st-anna-zorggroep
Anna Zorg
Bergerhof zorgvervoer met haar enthousiaste chauffeurs zorgt er iedere dag voor dat onze clienten veilig naar hun dagbesteding worden gebracht.
logo-kempenhaeghe
Kempenhaeghe
Iedere dag maken onze clienten en afdelingen gebruik van het Taxivervoer voor alle voorkomende vervoersaanvragen.
logo-business-club-brabant
Business Club
Bergerhof Tours verzorgt al jaren met veel zorg en enthousiasme de dagtochten tijdens onze maandelijkse uitsapjes.

Uw specialist in touringcars

Bergerhof Tours Eerste Helmondse Autobus Dienst is al jarenlang gespecialiseerd in groepsvervoer door heel Europa en ver daarbuiten en heeft een geschiedenis welke terug gaat tot 1924. In alle windstreken kom je touringcars van Bergerhof Tours tegen!

Door ons brede jonge en goed onderhouden wagenpark, hebben we voor elke reis een gepaste touringcar, te denken aan een standaard touringcars, luxe reistouringcars, VIP-touringcars of rolstoeltouringcars…

Neem vrijblijvend contact met ons op +31(0)492 66 22 60

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.