Skip to content

 • Meerdere Keurmerken
 • Uitgebreid & milieubewust wagenpark
 • Familie bedrijf sinds 1973
 • Voordelige tarieven
 • Vriendelijke & behulpzame chauffeurs
 • 50 Jaar ervaring
 • Offerte binnen een aantal uur
 • Meerdere Keurmerken
 • Uitgebreid & milieubewust wagenpark
 • Familie bedrijf sinds 1973
 • Voordelige tarieven
 • Vriendelijke & behulpzame chauffeurs
 • 50 Jaar ervaring
 • Offerte binnen een aantal uur
 • Meerdere Keurmerken
 • Uitgebreid & milieubewust wagenpark
 • Familie bedrijf sinds 1973
 • Voordelige tarieven
 • Vriendelijke & behulpzame chauffeurs
 • 50 Jaar ervaring
 • Offerte binnen een aantal uur

Touringcar huren Helmond

Personenvervoersbedrijf Bergerhof is u graag van dienst als u een touringcar wilt huren in de regio Helmond. Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het vervoer van kleine en grote groepen naar binnen- en buitenlandse bestemmingen. Behalve met de huur van een touringcar kunt u bij ons ook terecht voor luchthavenvervoer, leerlingenvervoer en vervoer van mindervalide personen. Ook als u op zoek bent naar een betrouwbaar vervoersbedrijf voor het huren van een touringcar in de buurt van Helmond komt u naar Bergerhof.

Touringcar huren bij een specialist als Bergerhof nabij Helmond

Bij Bergerhof in de regio Helmond kunt u een touringcar huren die ongetwijfeld aan al uw eisen voldoet. Wij hebben een groot wagenpark met meer dan 200 goed onderhouden vervoersmiddelen, waaronder:

 • Standaard touringcars: voor groepsvervoer van 12 tot maar liefst 90 personen;
 • Lifttouringcars: met plaats voor 18 rolstoelen. Uitermate geschikt voor het vervoer van mindervaliden;
 • Cabrioletbus: met plaats voor 19 personen en heeft een open dak. Ideaal voor bijzondere gelegenheden;
 • VIP-touringcars: voor iedereen die graag in luxe wil reizen.

De voertuigen van Bergerhof worden allemaal bestuurd door goed opgeleide chauffeurs. Zij hebben de ervaring en de kennis om u altijd comfortabel en veilig naar uw eindbestemming te vervoeren. Heeft u nog vragen over het huren van een touringcar bij Bergerhof in Helmond? Neem dan telefonisch contact op via +31(0) 492 66 22 60.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een touringcar huren in de regio Eindhoven? Dan is Bergerhof u graag van dienst. U kunt bij ons online een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor meer informatie over ons personenvervoer zijn wij telefonisch bereikbaar via +31(0) 492 66 22 60.

Ook interessant

Wat Bergerhof voor u kan betekenen

TOURINGCAR VERHUUR

Een touringcar huren voor uw bedrijf, vereniging, school of ander gezelschap? U bent bij Bergerhof aan het juiste adres. Vraag snel online een offerte aan voor uw touringcar vervoer.

ZIEKEN- EN ZORGVERVOER

Heeft u een machtiging voor Zittend Ziekenvervoer? Wij rijden voor alle zorgverzekeraars. Ons wagenpark beschikt over verschillende voertuigen met o.a. een hoge instap en of grote of kleine rolstoeltaxi’s.

TAXI CENTRALE

Bergerhof Taxi Tours B.V. is een grote onderneming met als streven u alle soorten personenvervoer over de weg te kunnen leveren. Of het nu gaat om één persoon, of een groep van 300 personen, wij leveren altijd vervoer op maat.

AIRPORT TAXI

Bergerhof Airport Transfer Service (ATS) brengt u en uw bagage naar ieder willekeurig vliegveld in heel Europa. Individueel vervoer en groepsvervoer. Wij beschikken over luxe Taxi’s en Taxibussen met extra bagageruimte.

LEERLINGEN VERVOER

Bergerhof Leerlingenvervoer verzorgt dagelijks in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg het Leerlingenvervoer van en naar school en werkt daarbij nauw samen met enkele onderaannemers uit de regio.

TAXI RECLAME

Snel naamsbekendheid crieeren of vergroten, een product of dienst promoten dan is Taxireclame de oplossing voor u! Zonder dat er dure reclamebureaus tussenkomen kunt u direct met Bergerhof zaken doen waardoor Taxireclame betaalbaar wordt!

Wat zeggen onze klanten

zonnebloem
Zonnebloem
Wij zijn uiterst tevreden over de service van Bergerhof Taxi, Tours en BMG Autoservice. Wij maken gebruik van taxivervoer voor onze klanten en besteden het onderhoud van ons eigen wagenpark uit aan BMG Autoservice een onderdeel van Bergerhof.
deco
Deco
Wij zijn uiterst tevreden over de service van Bergerhof Taxi, Tours en BMG Autoservice. Wij maken gebruik van taxivervoer voor onze klanten en besteden het onderhoud van ons eigen wagenpark uit aan BMG Autoservice een onderdeel van Bergerhof.
logo-pleincollege
Pleincollege Nuenen
Het indienen van een offerte gaat vrij eenvoudig via de webiste. Je krijgt dan binnen enkele dagen (meestal of dezelfde dag of de dag erna) al een prijsopgave van ze. Ook voor organisatorische vragen kun je ze mailen en krijg je snel een antwoord wat heel fijn werkt! De bussen zijn altijd netjes op tijd op de afgesproken plaats en de chauffeurs van Bergerhof zijn heel toegankelijk en denken met je mee. Wij zijn erg tevreden over het reizen met Bergerhof!
logo-vitalis
Vitalis
Onze bewoners kijken altijd uit naar iedere dagtocht. Er wordt aan alles gedacht. Alles met het oog op de minder valide en rolstoelgebonden bewoners.
vdl-bus-coach
VDL
Bergerhof Taxi verzorgt met een uitstekende service dagelijks zakelijk taxivervoer voor onze werknemers en klanten zowel nationaal als internationaal
logo-hs
HelmondSport
Sinds jaar en dag verzorgt Bergerhof Tours het vervoer van onze supporters. Zowel de planning en de chauffeurs zijn altijd flexibel en betrokken. Wij zijn daarom zeer te spreken over Bergerhof Tours.
heppie
Heppie
De vakantiekampen van Heppie maken voor het vervoer van de kinderen naar activiteiten gebruik van Bergerhof Tours. Chauffeurs van Bergerhof zijn altijd betrokken en behulpzaam.
stichting-vrienden-rksv
RKSV Nuenen
Al sinds vele jaren maakt de RKSV Nuenen gebruik van de diensten van Bergerhof. Als gevolg van de klasse, waarin zowel ons mannenvaandelteam als onze vrouwenselectie spelen, komen we bij uitwedstrijden door vrijwel heel Nederland. Ook bij activiteiten van onze sponsorstichting, waar wel eens een drankje in het spel kan zijn, doen we graag een beroep op onze huis-busvervoerder. Ze bieden busvervoer van 8 – 86 personen. Met absoluut concurrerende condities en een goede dienstverlening is BERGERHOF voor ons nog steeds een logische keus!
logo-geldrop-mierlo
Gemeente Geldrop/Mierlo
Bergerhof Taxi verzorgt dagelijks het leerlingenvervoer naar speciaal onderwijsinstellingen naar volle tevredenheid voor onze burgers. Zij zijn altijd begripvol en persoonlijk betrokken.
logo-st-anna-zorggroep
Anna Zorg
Bergerhof zorgvervoer met haar enthousiaste chauffeurs zorgt er iedere dag voor dat onze clienten veilig naar hun dagbesteding worden gebracht.
logo-kempenhaeghe
Kempenhaeghe
Iedere dag maken onze clienten en afdelingen gebruik van het Taxivervoer voor alle voorkomende vervoersaanvragen.
logo-business-club-brabant
Business Club
Bergerhof Tours verzorgt al jaren met veel zorg en enthousiasme de dagtochten tijdens onze maandelijkse uitsapjes.

Uw specialist in touringcars

Bergerhof Tours Eerste Helmondse Autobus Dienst is al jarenlang gespecialiseerd in groepsvervoer door heel Europa en ver daarbuiten en heeft een geschiedenis welke terug gaat tot 1924. In alle windstreken kom je touringcars van Bergerhof Tours tegen!

Door ons brede jonge en goed onderhouden wagenpark, hebben we voor elke reis een gepaste touringcar, te denken aan een standaard touringcars, luxe reistouringcars, VIP-touringcars of rolstoeltouringcars…

Neem vrijblijvend contact met ons op +31(0)492 66 22 60

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.